Access Bars/Body kezelések

,,Mi lenne, ha túl jól mulatnál ahhoz, hogy észrevedd, mikor mások ítélkeznek feletted?
Amikor mások ítéleteiből tekintesz az életedre, ebben hol van a választásod? Ez a valóság arra tanít, hogy figyelj az itélkezésre. A bántalmazás legalapvetőbb formája az, ha hiszel ebben a valóságban. Mi van, ha önmagad megítélése a legkegyetlenebb dolog, amit magaddal tehetsz?
Az ítélkezés megsemmisíti a jövőt. A Bars belülről kezdi el feloszlatni az ítélkezést. A Bars mindent megváltoztat a valóságodban.
Mielőtt a fejen található 32 pont információit csatornáztam, amit ma Barsnak hívunk, ez az információ nem létezett ebben a valóságban. Talán tudok olyat mondani neked, amit senki más nem tud. Talán tudok olyat mondani neked, amit eddig nem voltál képes meghallani.
Itt az ideje, hogy felébredjen most a világ. Megváltozunk vagy meghalunk. Megváltozunk, vagy a Föld meghal. A Bars olyan eszköz, ami segít az embereknek abban, hogy más módon kezdjünk el működni a bolygón.
Mi lenne, ha ahelyett, hogy csupán egy korlátolt valóságra készülnénk, egy nagyobb lehetőséget teremtenénk? A Bars egy másik lehetőséget teremt. Mi az, ami lehetséges, amit még nem választottunk?,,

Gary Douglas

Egy olyan finom, könnyed, mégis meghatározó módszerek összesége, ami önmagad teljességébe vezet. Megtanít azt választani, ami valóban táplál. Könnyűvé és örömtelivé tesz. Eszközrendszereket ad a kezedbe akkor is, ha mélyponton vagy, akkor is, ha repülsz! Találkozónk első fele facilitálással, a második fele maga a kezelés. 32 pont varázslatos érintésével a fejen, az összes életterületed megváltozik, ha TE is EZT választod!

Bővebb info és jelentkezés:

Tel: 06 70 238 86 12

Email: szilviasimon.smaragdhid@gmail.com

Skype: Udegan

Szeretettel várlak!