Anyaméh gyógyítás


A méh teremtőerőnk középpontja. De a méh nemcsak magzatot hordhat ki, teremtésre, kreativitásra is képes. Nemcsak fizikai értelemben tudunk terveket megfoganni, "kihordani", megtámogatni, és megszülni.

Az anyaméh egy tároló központ, női bölcsességünk tárolója, a női energiáink központja. Ezért a legérzékenyebb területünk is, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.

Amikor sok negatív energia felhalmozódik, megjelennek a lelki problémák:

- szorongás, párkapcsolati nehézségek, depresszió, érzelmekhez való kapcsolódási képtelenség, evési problémák, szégyenérzet, bűntudat, a nem vagyok elég jó érzése, labilitás stb az már egy segélykiáltás arra, hogy foglalkoznunk kell e blokkok oldásával.

Sajnos, ha ezt nem tesszük meg akkor hamarosan már fizikai tünetek is jelentkezhetnek:

- vérzési rendellenesség, orgazmus problémák, libidó hiánya, mióma, ciszta, húgyúti fertőzések, gombás fertőzések stbUgyanígy minden szexuális bántalmazás, bűntudat, szégyen, amit mi magunk és anyáink, női felmenőink valaha is elszenvedtek, nem csak a tudat alatti programjainkban van jelen, hanem a méhünkben, petefészkünkben, hüvelyünkben.

Ezek mind hordozzák ezeknek a lenyomatait.

Ugyanígy jelen vannak a mi és anyáink vetélései, nehéz szülései, abortuszok fájdalmai és minden olyan szexuális aktus lenyomata, amit kizárólag megfelelésből éltünk meg. Ezekkel a sebekkel éljük a mindennapjainkat.

Természeti népeknél a nők időről-időre elvonulnak és egymást gyógyítják ősi módszerekkel, technikákkal.

A rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő ami csak részben fizikai funkció és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is.

A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja, ezért kiemelten ajánlható várandósoknak is.

A rítus átadásával nem csak a beavatandót gyógyítjuk, hanem a beavatandó női felmenőit, valamint Földanyát is.

Tervezett program:

- Mi az anyaseb?

- Anyaseb gyógyítása

- Rítus átadása

Helyszín: KörTér Bp.XI ker Bartók Béla út 60. 2 em 2 ajtó 7kulcs

Időpont: Egyéni megbeszélés alapján

Hozzájárulás: 4 000 Ft

További infó és bejelentkezés:

Antal Angéla

06206255345

angelaantal@gmail.com

Igény esetén egyéni beavatás is lehetséges,ha érzed a hívást,keress meg e-mailben vagy telefonon a részletekért és időpontegyeztetésért!


Szeretettel várlak!

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Miért 13. rítus? Hogyhogy nem 10.?

Az Anyaméh Rítusa előtt 9 Munay-Ki rítus létezett.

A Anyaméh Rítusa, a 10. rítus amit megkaptunk. Ez egy alapvetően női rítus, és nekünk nőknek nem szükséges a linearitást követnünk.

A leszármazottak úgy alakították ezt a rítust, hogy ezáltal tiszteletünket tehessük az egy év alatt megjelenő 13 holdnak, amihez szorosan kapcsolódik a méh 13 ciklusa.

Ha eltávolították a méhemet, megkaphatom a rítust?

Amennyiben méhedet eltávolították, még fontosabb, hogy megkapd ezt a rítust. Energetikailag még megvan a méhed, rendkívül fontos, hogy kapcsolódj vele, hogy visszaadhasd női bölcsességét, és erejét. Miután megkaptad a rítust, alapvető igény, hogy tápláld azt minden újholdkor, hogy gyógyítsd a fájdalom és szomorúság lenyomatait, és örömmel, megbocsájtással töltsd fel.

Várandós vagyok, megkaphatom-e a rítust?

A rítus oldja a méhben elszenvedett fájdalmakat, félelmeket, tehát várandósok részére kiemelten ajánlható.

Mi a helyzet a férfiakkal?

Minden élet a Föld méhéből születik, és ugyanígy a férfiak is egy-egy nő méhéből születnek. Éppen ezért ugyanolyan fontos, hogy férfiak is az Anyaméh Őrzőivé váljanak, ne csak a nők.

A férfiak úgy válhatnak az Anyaméh Őrzőivé, hogy védelmező kört biztosítva segítik a nőket, hogy megkaphassák az Anyaméh Rítusát.

A férfiak részt vehetnek a szertartáson?

Ha a nők, akik átadják, és megkapják a rítust úgy érzik, hogy megfelelő, ha férfiakat hívnak meg a szertartásra, akkor természetesen jó így.

Ha a férfiak aktívan részt vesznek a szertartáson (=védelmet nyújtanak), és segítenek a nőknek, akkor az kiemelkedő gyógyító hatású lehet mindannyiuknak.

A férfiak segíthetnek megteremteni a megszentelt teret, segítségükkel a nők számára különösen biztonságos teret lehet biztosítani.

A férfiak megkaphatják ezt a rítust?

Ez a rítus a méhet gyógyítja és esetenként a férfiak is érezhetik úgy, hogy szükségük van arra, hogy gyógyuljon az energetikai méhük. Néha ezeknek a férfiaknak nagyon megrázó élményeik voltak magzatkorukban, édesanyjuk méhében, vagy nagyon rendezetlen a viszonyuk az életük női oldalaival.

Ha egy férfi őszinte szívvel tényleg szeretné megkapni ezt a rítust, akkor helyénvaló megosztani azt vele.

Forrás:

https://www.munay-ki.org/, https://theriteofthewomb.com/,KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!