Babajóga mozgásfejlesztéssel


Kezdő, újrakezdő, alapozó gyakorláshoz

Az óra magában foglal egy finom ráhangolódást a jógaórára és egymásra: anya és babája közti kötelékre. Tartalmaz babamasszázs fogásokat, áramló gyakorlatsort és kötött aszanákat (testhelyzetek) a szülés utáni regenerációhoz illetve a medencealap megerősítésére!

A baba mozgásának, érzékelésének fejlesztésére mondókákat, babajóga elemeket , hintáztatásokat, höcögtetéseket használunk.

Minden alkalommal hangzanak el instrukciók a pontos kivitelezéssel kapcsolatban, ám a legfontosabb mégis minden pillanatban az önreflexió, mindannak tudatosítása, ami benned van.

A gyakorlatokat otthon is végezheted majd egyedül és/ vagy kisbabával a szülés utáni 6. héttől. Ehhez kézhez kapsz egy vázlatot.

Újra és újra visszatérő mozdulatok várnak, ezért, ha el is terelődik a figyelmed, akkor is könnyen veszed fel újra a fonalat. A rendszeres ismétléssel egyre jobban érzékelheted a változást, erősödést az adott területen. Elmélyül a tested ismerete, önmagadról való tudásod és tudatosságod, valamint a kisbabáddal való együttműködés képessége.

Tudd, hogy bármikor megállhatsz, magad vagy a babád miatt, hisz a célunk a természetes , mindenki igényeit maximálisan figyelembe vevő együttlét. Szoptatás, pelenkázás, ringatás, altatás, ... bármi előfordulhat az óra alatt, érezd otthonosan magad.

Igény és kapacitás szerint a foglalkozás előtt vagy után konzultációs lehetőséggel támogatom a gyakorlásod.

Egyedül sokszor nehéz hozzáfogni, végigcsinálni - ezért vagyunk együtt!

Megbeszélni egymással, meghallgatni és meghallgatva lenni, megkönnyebbülni, ötleteket, tippeket adni- kapni, tapasztalatot , receptet cserélni. :)

A bekapcsolódás folyamatos..

Időpont: Minden pénteken 10:00-11:15 óráig


Hozzájárulás: 1500 Ft/alkalom vagy bérlet 5 alkalom 6800ft

Bejelentkezés, érdeklődés: Molnár Gabi 0630 2488218

Várunk szeretettel!

KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!