Babás jóga

A foglalkozások során baba és mama együtt gyakorol. A babát sok érintésben részesítjük, masszírozzuk, a fejlődését támogató mozgássorral az anya átmozgatja gyermekét, illetve őt bevonva (vagy ha elalszik, akkor baba nélkül) az anya is gyakorol, végzi a regenerációt, feltöltődést támogató mozgássort, ászanákat, medencealapi izmok tornáját, légzőgyakorlatokat, relaxációt.

A babás jóga lehetőséget ad arra, hogy megalapozd gyermeked harmonikus testi és lelki fejlődését, a jó anya-gyermek kapcsolatot, valamint, hogy anyaként is jól érezd magad, feltöltődj.


A közösen végzett gyakorlás segíti az egymásra hangolódást, a közös kommunikáció kialakulását, támogatja a kötődést, biztonságot nyújt a baba számára, biztos alapokat adva fejlődéséhez. A babával való jó kapcsolat kialakítása mellett a jóga az anyának segít a szülés utáni regenerálódásban, a szülés előtti kondíció visszaszerzésében.

Mindemellett gyakran jól esik kimozdulni otthonról, egy megértő női közegben lenni, megosztva a tapasztalatokat, élményeket. És ami nem elhanyagolható, hogy egy boldog mamának és babának az apa is örülni fog.

Fontos információk

A szülés utáni 6. héttől lehet részt venni a foglalkozásokon körülbelül a baba 8 hónapos koráig.
Folyamatosan lehet csatlakozni. Az órák kis csoportosak, maximum 5 baba-mama párossal.


Mit hozz magaddal?

A teremben minden rendelkezésre áll (szőnyeg, plédek, egyéb eszközök), de ha van saját pléd, amit a baba alá terítenél a gyakorlás és a babamasszázs rész közben, esetleg egy kedvenc játék a babának, az növeli a komfortérzetét, hozhatod magaddal. Fontos még, hogy mindketten kényelmes ruhában legyetek a gyakorlás alatt. 


https://keszuljunkegyutt.hu/babaval/babas-joga/

Szeretettel vár:

Polgár Anett

info@keszuljunkegyutt.hu

06709386055

gyógypedagógus-logopédus;  jóga-, és babamasszázs oktató, szülésfelkészítő.

Árak

1 alkalom: 2900 Ft
5 alkalmas bérlet: 12.000 Ft

Időpont

 Szerdánként 13:30-14:45-ig

Helyszín

1114 Budapest, Bartók Béla u. 60.


 
KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!