Belső planéták-Horoszkóp állítás
Az életre kelt horoszkóp - a születési képlet megjelenítése a térben

Belső planéták, avagy az univerzális rend az ember életében

Az életre kelt horoszkóp - a születési képlet megjelenítése a térben

Ennek a hatékony módszernek az egyik nagy előnye, hogy szembenézhetsz, megértheted és elfogadhatod a benned élő és működő szerepszemélyiségeket, vagy ha jobban tetszik lélekrészeket. Ezek megismerésével felismerheted, hogy melyik életterületeden, milyen módon akadályozod önmagad a kiteljesedésben. Katartikus élmény, amikor ráébredsz és megérted, hogy például egy-egy - a külvilágban megjelenő - korlátozó, számításaidat folytonosan áthúzó személy, nem más, mint önkorlátozásod kivetülése

Betegségek esetén az ahhoz tartozó testrészek és szervek asztrológiai megfelelőit vesszük figyelembe és jelenítjük meg a térbeli horoszkópban, így megismerjük a kiváltó okot és a gyógyulás menetét.

Csecsemő, vagy gyermekkorban elszenvedett traumák okozta lehasítás ("lélekvesztés") is állhat a problémáink hátterében, akár ennek feltárására is van lehetőség, mi több, a fogantatástól a születésig tartó időszak feltérképezése is lehetséges ezzel a módszerrel...

Problémák, élethelyzetek, melyeket megvizsgálhatunk a módszer segítségével, és megoldást lelhetsz:

1. önbizalom, mélyebb önismeret, a személyiség okozta megbetegedések

2. pénzügyi, anyagi terület, testhez való viszony (fogyás, hízás)

3. környezettel, távolabbi rokonokkal, testvérekkel való viszony

4. múlttal, apával kapcsolatos problémák, "öröklött" betegségek

5. gyermekáldás, szerelmek, kreatív energiák, vállalkozás

6. munka, munkatársakkal való viszony, életmóddal szerzett betegségek

7. párkapcsolat, nyilvános szereplés, társulások, feloldhatatlannak tűnő konfliktusok

8. szexualitás, elengedési problémák, halálfélelem

9. hitbéli válságok, önbecsülés

10. célok, jövőkép, hivatás, anyával való viszony

11. baráti kapcsolatok, helyünk a csoportban

12. megnyilvánulatlan/kiéletlen pozitív energiák, megmagyarázhatatlan, alaptalan félelmek, depresszió

13. fogantatástól a születésig tartó időszak feltérképezése

14. gyermekkori sérülések, traumák feloldása

Ezzel a módszerrel ráláthatsz arra, hogy miért vagy képtelen tovább lépni egy-egy negatív élethelyzetből, miért nem tudsz megoldani helyzeteket, miért állsz saját boldogulásod útjában.

Megtudhatod hogyan viszonyulsz a benned élő, veled született tulajdonságaidhoz, mondhatnánk: szerepszemélyiségeidhez.

Megismerheted, hogy mely én-részeidet utasítod el (általában a külvilágban megélt negatív visszajelzések miatt, vagy azért, mert az egyik, vagy a másik szülőd "nem szeretem" tulajdonsága ez, amit továbbadott neked)) és melyek azok, amiket újra aktiválva, megváltoztathatod az életedet, visszaszerezheted belső erődet.

A módszer a mély önismeret mellett lehetőséget teremt az ellentétek felszínre hozására és kiegyenlítésére, az együttműködések elmélyítésére. Ezek a tapasztalatok segítenek a teljesebb, sikeresebb és szeretettel telibb élet megalapozásában, megvalósításában.

Nemcsak képletállítóként, de segítőként is fontos információkhoz juthatsz, amik eddig esetleg a tudattalanodban rejtőztek, és amiket ezek után az éledben alkalmazni is tudsz.

Egy-egy téma több problémát is felszínre hozhat, illetve egy eleve komplex helyzet esetén érdemes egy későbbi időpontban megismételni a képletállítást.

A módszerről

Hermes Trismegistos sokat idézett mondása így szól:

"amint fent, úgy lent, amint kint úgy bent."

Tehát kint és bent, lent és fent ugyanaz történik, és egyik sem történik előbb, vagy később, minden egyidejűleg van jelen. És nem csak egyidejűleg, hanem mindenhol.

Ezért lehetséges, hogy különleges alkalmakkor, amikor engedjük, hogy intuitív, befogadó oldalunk lépjen előtérbe, nem csak saját életünkbe láthatunk bele mélyebben, hanem akár - segítség nyújtás céljából - mások szövevényes kapcsolataiba is.

Ezt a jelenséget nevezte Carl Gustav Jung kollektív tudattalannak, Karl Pribram holografikus, David Bohm holokinézis elméletnek, Rupert Sheldrake morfogenetikus mezőnek, de ide tartozik László Ervin összekapcsolódás elmélete és az általa leírt pszi- vagy Akasha-mező is.

Ezen elv alapján működik a Belső planéták - az életre kelt horoszkóp módszer is. A segítséget kérő (vagy nevezhetjük akár állítónak is) születési (radix) képletétben látható mintázatot segítők jóvoltából jelenítjük meg a térben (a bolygókat megszemélyesítő segítőket személyesen választja ki az állító, vagy "szerencsére" bízva kihúzza őket).

A módszer néhány elemét tekintve hasonlít a Bert Hellinger nevével fémjelzett család és rendszerállításra, de nem azonos vele és sok helyütt olyan elemeket is tartalmaz, melyeket az előbb említett rendszer nélkülöz.

Az állítás három formában lehetséges:

1. az állító nem vesz részt az állításban, kizárólag kívülről nézi azt, őt magát is más személyesíti meg.

2. az állító részt vesz az állításban, egy általa kiválasztott bolygó helyére áll be.

3. az összes bolygót más személyesít meg, az állító a horoszkóp közepére áll be.

Egy-egy hozott problémát többféle módszerrel is megvizsgálhatunk és felállíthatunk a térben.

Mint állító lehetőséget kapsz arra, hogy a hozott témát a segítővel négyszemközt átbeszélhesd. Az állításon felbukkant tartalmakat később részletesen meg lehet (kell) beszélni, a feldolgozásra időt és teret kell biztosítani. Erre kiváló lehetőség a konzultáció-támaszadás.

Egy Belső planéták-állításon, ahol - többek között - a személyes radix képleteddel dolgozunk, megtapasztalhtod belső mechanizmusaid működését, így egy azonnali és mély megértést élhetsz meg. Felismerheted a mozgatórugókat, azt hogy mi miért történik úgy, ahogyan történik - sokszor annak ellenére is, hogy te magad tudatosan mást szeretnél -, hogy miért jön veled szembe sokadszorra ugyanaz a történet, miért lépsz bele megint a jól ismert gödörbe.

Ki vezeti a képletállítást?

Kovács Attila asztrológus, életviteli tanácsadó, alternatív támaszadó 1995 óta foglalkozik alternatív önismereti és gyógyító technikákkal, 2001 óta pedig asztrológiával.

Bemutatkozását itt olvashatod: Kovács Attila

Következő alkalom: 2018 június 9. 10-18 óráig

Helyszín: Kör-tér stúdió Bp. XI. Bartók Béla út 60. 2. emelet 2 ajtó. Kapucsengő: 7kulcs

Mennyibe kerül a képletállítás?

Saját képlet megjelenítése: 15. 000.-, helyett most 9000.- (teljes napra)

Segítőként: 3000.- helyett most 1500.- (teljes napra)

Ajándék minden résztvevőnek:

Minden résztvevő 25%-os kedvezményre jogosító kupont kap, amit tetszés szerint beválthatsz későbbi tanfolyamokon, vagy felhasználhatod egy terápia alkalmával.

Kávét, teát, ásványvizet biztosítunk.

További információ és jelentkezés:

Kovács Attila

pszichospirituális@gmail.com

+36 30 597 9109

A módszer nem helyettesíti az orvosi ellátást, a pszichoterápiát vagy a pszichiátriai kezelést!


Forrás: https://pszichospiritualis.webnode.hu/belso-planetak-a-szuletesi-keplet-megjelenitese-a-terben/