Együttműködő kommunikáció

Egyéni konzultáció/ belső munka 

Amikor egy olyan konfliktust, élethelyzetet találsz magadban, amit nem szívesen hozol be a csoportba, de egyedül sem boldogulsz vele és bizalommal vagy irányomba, akkor szívesen segítem a feltáró folyamatodat, gyökeri okok megtalálását, belső konfliktusok feloldását. Sok saját élményű tapasztalattal rendelkezem.


2006-ban ismerkedtem meg az EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ adta lehetőségekkel. Életembe mély kapcsolódást hozott önmagammal, belső gyermeki részemmel és felsőbb Énemmel egyaránt. Segít a múltam tudatos feldolgozásában, a régi sérelmek, fájdalmak elengedésében és a gátló, zsigeri reakciók helyett nagyobb tudatossággal cselekedni. Belső Erőt merítek általa,hogy félelmeimmel szembenézhessek.A JELENBEN TART.

Az EMK terjesztését hivatásomnak tekintem. Szeretném ezt a kincset Mindazokkal megosztani, akik szeretnék az életüket tudatosabban élni, régi zsigeri reakcióink "háborújából" kilépve tudatosan békét teremteni, ezzel önmagunknak és gyermekeinknek egy békésebb, egészségesebb és boldogabb jövőt álmodni, megvalósítani. Lehet ezt csoportos tréningeken együtt tanulva vagy személyes találkozó alkalmával önmagadra figyelve, mélyülve, feloldódva.


Elérhetőségeim: 

Tel: 06 70 637 0520

Email:  benderita.emk@gmail.com

Web:  https://emk.hu/

KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!