Gyere gyerekkel

Babával vagy otthon és nem hagynád másra?

Viszont érdekelnek az alternatív-határterületi tudományok (asztrológia és pszichológia, a szimbólumok világa, a grafológia, a rajzelemzés, az alternatív születés-szülés és gyermeknevelés) de éppen babával vagy otthon, így nehezen tudsz programon részt venni, akkor gyere közénk.

A kéthetente megrendezett találkozókon olyan anyukákat várunk, akik 0-2 éves gyermekkel (nagyobb gyerkőccel is jöhetsz) otthon töltik a mindennapokat, de szeretnének hasonló érdeklődésű emberek között új ismereteket szerezni, kicsit feltöltődni, esetleg új dolgokat tanulni úgy, hogy közben gyermekük szabadon velük lehet, és ez a többi résztvevőt sem zavarja.

A találkozókat mederben tartja Kovács Attila asztrológus,alternatív támaszadó aki három gyermek édesapja.

A találkozókra női vendégeket is hívunk, aki saját szakterületéről érkezve sok értékes és használható információval szolgálhat az életünk minden területére.

Ahol a találkozókra összegyűlünk: a Kör-tér stúdió. A hely jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel is, hiszen a 4-es metró, több busz és villamos járat vonalán található a Bartók Béla út 60. számú házban.
A barátságos stúdió mind szellemiségében mind kialakításában megfelel annak, hogy néhány órát kellemesen eltölthessünk gyermekünkkel együtt.

KÖVETKEZŐ PROGRAM:

Gyere gyerekkel

Gombázni

Mi lenne, ha a kincskeresés, ami gyerekként mindegyikőnk imádott játéka volt, most folytatódna egy közös programban felnőttként, a gyerekeink lelkesedésétől fűtötten?

Terveink szerint egy egész délelőttöt töltenénk kint a szabadban gombákra vadászva - miután átbeszéltük a tudnivalókat és megismerkedtünk a gombaszakértőnkkel, Tamással.

Mivel készülhetsz? Gombahatározó otthoni tanulmányozása, fonott kosár ( mint Piroskáé), bicska( a nagyoknak), fedeles doboz, vízálló cipő, jókedv, nyitottság az életbölcsességek iránt...ugyanis Tamás a gombák titokzatos világán túl génjeink mélységes bölcsességéről is sokat tud mesélni.

Az utazást közös szervezésben telekocsi rendszerrel vagy BKV - val oldanánk meg.

Helyszín Budakeszi- további részletek még jönnek!

Időpont: 2018.10.06. 10-13 óra

Hozzájárulás:  500.-

További információ és jelentkezés: Molnár Gaby
email:molnargabyy@gmail.com
tel.: +36 30 2488-218