Gyere gyerekkel

Babával vagy otthon és nem hagynád másra?

Viszont érdekelnek az alternatív-határterületi tudományok (asztrológia és pszichológia, a szimbólumok világa, a grafológia, a rajzelemzés, az alternatív születés-szülés és gyermeknevelés) de éppen babával vagy otthon, így nehezen tudsz programon részt venni, akkor gyere közénk.

A kéthetente megrendezett találkozókon olyan anyukákat várunk, akik 0-2 éves gyermekkel (nagyobb gyerkőccel is jöhetsz) otthon töltik a mindennapokat, de szeretnének hasonló érdeklődésű emberek között új ismereteket szerezni, kicsit feltöltődni, esetleg új dolgokat tanulni úgy, hogy közben gyermekük szabadon velük lehet, és ez a többi résztvevőt sem zavarja.

A találkozókat mederben tartja Kovács Attila asztrológus,alternatív támaszadó aki három gyermek édesapja.

A találkozókra női vendégeket is hívunk, aki saját szakterületéről érkezve sok értékes és használható információval szolgálhat az életünk minden területére.

Ahol a találkozókra összegyűlünk: a Kör-tér stúdió. A hely jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel is, hiszen a 4-es metró, több busz és villamos járat vonalán található a Bartók Béla út 60. számú házban.
A barátságos stúdió mind szellemiségében mind kialakításában megfelel annak, hogy néhány órát kellemesen eltölthessünk gyermekünkkel együtt.

Első alkalom: július 11. 9h 30m-11h 30m-ig

Hozzájárulás: 3000.-

Cím: Kör-tér stúdió Bp. XI. Bartók Béla út 60. 2.emelet 2.ajtó kapucsengő: 7kulcs

További információ és jelentkezés: Kovács Attila
email: pszichospiritualis@gmail.com
tel.: +36 30 5979109