Kibontakozó Női Kör

Bennem a NŐ

Pondrónak lenni jó. Pláne, ha szeretnék sokat enni és nagyra nőni, és nem érdekel a repülés. De ha szeretnék a szárnyaimat széttárva repkedni egy virágos réten, akkor eljön az ideje a pondróság végének.

Bábnak lenni jó. Némelyik báb kifejezetten szép. Kicsit szűkös odabent. Bár kívülről semmi sem ilyen egyértelmű, belül érzem, hogy minden átalakul. Nem tudok tovább bent maradni Szétfeszítem báb létem szűkös határait. Vajon mi van odakint!?

Minden a régi. Ugyan az az ág. Ugyan az a zöld. De van itt egy új én ... még elég pondrós, de már nem sokáig.

Alakulóban lenni jó. Meg tudom csinálni. Érzem. Ne segíts! Vágyom a visszajelzéseidre. Vágyakozom megismerni a tapasztalataidat, de ne mondd meg, mi a megoldás. Szeretném megtalálni a saját belső megoldásaimat. Még sérülékeny vagyok, és jól jön egy széltől védett hely, ahol lassan kiegyengetem a szárnyaimat. Jólesik, ha megdicséred, milyen szép színes, és különleges szárnyaim vannak. Más a szárnyam, mint a tiéd, de egyformán vágytunk arra, hogy repkedhessünk a réten.

Ha lenne kör a pillangóknak, mi egy körbe tartoznánk.

Ha tudod, milyen benne lenni a pondróból pillangóvá válás folyamatában lenni, akkor csatlakozz még ma!

LOGISZTIKA

A részvétel feltételei:
- Bármilyen korú felnőtt nő csatlakozhat.
- Vállalod, hogy két találkozó között kapcsolatban maradsz a kör tagjaival titkos facebook csoport segítségével virtuálisan vállalva közösséget a többiekkel.
- Ha vannak gyerekeid, akkor meg tudod oldani, hogy a körbe gyermek nélkül gyere el.
- Igyekezz minél kevesebbet hiányozni, mert valóban hiányozni fogsz, amikor nem leszel jelen.
- Készen áll a lelked egy megtartó közösség részévé válni, mely körből barátságok és támogatói kapcsolatok virágoznak, melyek hatással lehetnek további életedre.
- Vállalod, hogy amikor nem veszel részt a körön, az alkalom részvételi díját akkor is átutalod (Két alkalmat jelezhetsz előre két héttel, ha pl épp akkor nyaralsz, vagy biztosan tudod, hogy nem fogsz tudni jönni. Ennek a két alkalomnak a részvételi díját nem kell megfizetned.)

Találkozásaink tervezett időpontjai: 2019.05.06-tól minden páratlan hétfő este 19-21 óráig

A jelentkezés módja:
Kérlek, küldj nekem egy motivációs levelet. Írd le, mi szólított meg, miért szeretnél tagja lenni ennek a körnek? Mesélj magadról néhány fontos dolgot, ennek terjedelme vérmérséklettől függő. Lehet akár pár mondat, de ne legyen egy A4es oldalnyi terjedelemnél sokkal több. Ha a motivációs leveledre válaszoltam, akkor majd elutalod az előleget. Ettől válik kerekké és valóssá a jelentkezésed (a motivációs leveledet ide várom: morezsuzsa@gmail.com. Mindenképpen szerepeljenek benne a számla megírásához szükséges adataid. A számlát az első találkozásunk alkalmával adom majd oda neked.

Utalások ütemezése:

Részvételi szándék megerősítése (a jelentkezés után, legkésőbb április 19-ig): 1 600 Ft (2x800)

Előleg (a második kör után): 6400 Ft (8x800)

Körönként: 2 000 Ft (Összesen tizenkét kör, melyből lemondás esetén két alkalommal nem kell fizetned.)

Az előleget úgy értelmezd kérlek, hogy kéthetente nem 2800-at fizetsz, hanem csak 2 ezret, mert alkalmanként 800 forintot megfizettél nekem előlegként. Amennyiben menet közben mégis kiszállnál, akkor ez az összeg nálam marad. Amennyiben a két alkalmas lemondási lehetőség esetén nem fizetsz, ettől függetlenül a befizetett előlegből ezen alkalmak esetén nem utalok vissza alkalmanként 800 forintot.-

A teljes ár tehát így néz ki: Összesen 8 ezer Ft előleg + 10 X 2 000 Ft alkalmanként.
- Ha igénybe vennél egy alkalomnyi lemondást, akkor 8 ezer Ft előleg + 9 X 2 000 Ft alkalmanként.
- Ha igénybe vennél két alkalomnyi lemondást, akkor 8 ezer Ft előleg + 8 X 2 000 Ft alkalmanként.

Mi történik akkor, ha harmadik alkalommal is hiányzol? Vagy átutalsz 2 ezer forint részvételi díjat és köztünk maradsz, vagy jelzed felém, hogy kiszállsz a körből.(Lehet, hogy túlbonyolítottnak tűnik az anyagi sík megoldása, viszont tapasztalati alapokon nyugszik.)

Az előleget az alábbi bankszámlaszámra kérném megküldeni:
Móré Zsuzsanna
12010611-00403752-00100002 (Raiffeisen Bank)
közlemény: Kibontakozó női kör

Bennem a Nő FB oldala:  https://www.facebook.com/bennemano/