Bende Rita

2017.08.12

 2009 óta EgyüttMűködő Kommunikáció- társtréner, Édesanyaként 4 fiút növelgetek, eredeti szakmám: rajzfilm animátor - grafikus

2006-ban ismerkedtem meg Jónai Éva Hava tréningjein az EGYÜTTMŰKÖDŐ KOMMUNIKÁCIÓ adta lehetőségekkel. Életembe mély kapcsolódást hozott önmagammal, belső gyermeki részemmel és felsőbb Énemmel egyaránt. Segít a múltam tudatos feldolgozásában, a régi sérelmek, fájdalmak elengedésében és a gátló, zsigeri reakciók helyett nagyobb tudatossággal cselekedni. Belső Erőt merítek általa,hogy félelmeimmel szembenézhessek.A JELENBEN TART.

Az EMK terjesztését hivatásomnak tekintem. Szeretném ezt a kincset Mindazokkal megosztani, akik szeretnék az életüket tudatosabban élni, régi zsigeri reakcióink "háborújából" kilépve tudatosan békét teremteni, ezzel önmagunknak és gyermekeinknek egy békésebb, egészségesebb és boldogabb jövőt álmodni, megvalósítani. Lehet ezt csoportos tréningeken együtt tanulva vagy személyes találkozó alkalmával önmagadra figyelve, mélyülve, feloldódva.

2012-ben rátaláltam a Holistic Pulsing- Gyógyító Ringatás lehetőségére is, ami egyből megragadott, mert szemlélete megegyezik az EMK szellemiségével és tökéletes kiegészítői egymásnak, hiszen vannak, ahol nincsenek szavaink, ott segíthet az érintés általi kapcsolódás és van, hogy az érintés hozza meg azokat a felismeréseket, amiket aztán már szavakban is ki tudunk fejezni.

Meggyőződésem:


Lelkes örömmel várok Mindenkit, aki egy izgalmas utazásra vágyik Önmagával, Önmagában és ehhez engem is magával visz. :)

Elérhetőségeim:

Tel: 06 70 637 0520 

Email:  benderita.emk@gmail.com

Web:  https://emk.hu/

Küldj üzenetet:

KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!