Móré Zsuzsanna

2017.08.10

Az a verziója vagyok önmagamnak, aki nem vár tovább, hogy elég érett, elég tapasztalt, elég bölcs, elég jó, vagy elég valamilyen legyen, mielőtt még másoknak segíteni tud. Kheiront érzem közel magamhoz, aki a maga is megsebzett gyógyító. Éppen ezért tud segíteni, mert saját bőrén tapasztalta talán éppen azt, ami neked is fáj. Megtapasztalta, átengedte magán és most átadja a tapasztalatból szerzett tudását.

Erős nő vagyok. Sokáig nem tudtam mit kezdeni ezzel. Kérdőre vontam a Nagy Életrendezőt: Miért nem lehetek én olyan könnyed lápi tündér, mint a "Nőies Nők"!? Nem késett a válasz: Az én erőm arra való, hogy teret tartsak. Teret tartok neked, ahogy magamnak is megtanultam teret adni. Teret, ahol őszintén elgondolkodhatsz, teret amiben meggyógyulsz, ahol lehet érezni a saját belső világodat. Ha szeretnél, akkor állj be te is a körbe és tartsunk teret együtt egymásnak. Olyan kört szeretnék teremteni, ahol megtalálhatod és megismerheted milyen csodálatos Benned a NŐ.

Ma már tudom, hogy ezer és egy féle Nőies Nő van, és tudom, hogy jó vagyok így, ahogy vagyok! Akár hiszed, akár nem, te is jó vagy, úgy ahogy vagy. ;)

Női kört vezetni Kobza Zsuzsától azaz ismertebb nevén Mesőtől tanultam és tanulok máig is, nagy csodálattal és tisztelettel.

A Kör-Térben májusban induló női körökön túl, szeretnék gyógyító beszélgetéseket, ősi tantra jógát és coachingot is felajánlani.

Tantrát Thaiföldön és Indiában tanultam. Mesterem Ācārya Bhagavan Shanmukha Anantha Natha, kevésbé kacifántosan csak Bhagavan, akitől a Shri Kali Ashramban, Dél-Indiában 4 hónapon át volt lehetőségem személyesen tanulni.

A coachingot pedig a Robbins-Madanes Training résztvevőjeként sajátítom el. Ez a tanfolyam az egyetlen hivatalos coach tréning amely Anthony Robbins stratégiai intervenciós módszerét Tony által kitalált és jóváhagyott módon adja át.

Azt javaslom, kezdjük az ismerkedést egy női körben. Ott úgyis kiderül, hogy mi módon tudunk majd egymáshoz kapcsolódni!

Várlak 2019 május 6-ától a KIBONTAKOZÓ női körbe.

Szeretettel!

Morzsa (Móré Zsuzsa)