Polgári Anett

2019.09.04

Polgári Anett vagyok,

gyógypedagógus-logopédus; emellett foglalkozom jóga-, és babamasszázs oktatásával, dúlai szemléletű szülésfelkészítéssel.

Szívügyem, hogy a nők boldogan, harmonikusan éljék meg várandósságukat, a szülést, a szülés utáni időszakot, az anyává válást, és a babával való együttlétet. Mindezt várandós gondozással, a jóga eszköztárának alkalmazásával, és masszázzsal igyekszem segíteni.

Gyógypedagógusként gyermekek fejlesztése is a mindennapjaim része. Szerintem minden gyermek egyéniség, ezért fontosnak tartom az egyedi figyelmet feléjük, hogy jól érezzék magukat a fejlődési folyamat során. Óvodás és kisiskolás korú gyermekekkel is foglalkozom, többek között artikulációs-, megkésett/akadályozott beszédfejlődés-, beszédészlelés-, beszédértés terápiát végzek. Segítem az iskolára való felkészülést, az iskoláskorúakkal pedig a tanulási nehézségeken jutunk át együtt.

A jóga meghatározó része az életemnek, személyiségem fejlődésének, és útja önmagam megismerésének. Alapjaiban változtatta meg életmódomat és -szemléletemet. Végeztem hatha-, női-, kismama-, babás-, gyerek-, és gerincjóga oktatóképzést; a megszerzett ismereteimet, tapasztalataimat 2012 óta adom át gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Női holisztikus szemléletű ismereteimet többek között a Naliní Női Szertartás Vezető képzéssel bővítettem, valamint jelenleg tanulom, hogyan tegyünk közösségeinkért körtánccal.

Szabad időmben folyamatosan képzem magam, emellett szeretek a természetben lenni, jógázni, táncolni.

Elérhetőségek:

06 70 938 6055

info@keszuljunkegyutt.hu