Metamorf masszázs

Metamorf masszázs

A görög eredetű "metamorfózis" szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni.

Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Ezekre sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik.

Ez a technika lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, így hatva az idegenrendszeren keresztül a tudatalattira is. Az érintések által keletkező energiahullám kilöki a blokkokat, a gátakat, felszabadítva az energetikai rendszerünket is.

A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

A metamorfózis kezelés módszerét az angol Robert St. John reflexológus fejlesztette ki. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

Mivel ezzel az új eljárással kezelt betegei állapotában kizárólag saját öngyógyító képességeik aktiválásának köszönhetően tartós, hosszú távú és mélyre ható javulás indult be, megalkotta a Metamorfózisnak hívott eljárást.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a "megélés" - csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.)."

A talp, a kéz és a fej-arc bizonyos pontjainak speciális érintése által tehát fellazulnak az energiablokkok, ezáltal friss energia kerül a gerinc reflexpontjaiba. Megtörténik az energetikai átrendeződés, minden csakra megtisztul, egyúttal feloldódnak a félelmek, a gátlások, és a nyomasztó érzések.

Három idősíkon segít feloldani a lelkünkben keletkezett gátakat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, valamint a magzati korban és a születés utáni időben kialakult lelki blokkok oldásában egyaránt.

A fizikai tünetekben megnyilvánuló problémák, javulhatnak, vagy hirtelen eltűnhetnek, akár az évek óta fennálló panaszok is.

Egy kezelés kb. 40-60 perc

Személytől, problémától függően általában 5-10 kezelés ajánlott.

További infó és bejelentkezés egyéni kezelésre:

Tel: 06/20/625-5345

E-mail: angelaantal@gmail.com