Kezdő női jóga

Női  jógaórák új felállásban

(babával is)


Kezdő, újrakezdő, alapozó gyakorláshoz

Az óra áramló bemelegítő gyakorlatsort és egy kötött alapaszana (testhelyzetek) sorozatot tartalmaz a szülés utáni regenerációhoz illetve bármilyen életszakaszban a medencealap megerősítésére!

Minden alkalommal hangzanak el instrukciók a pontos kivitelezéssel kapcsolatban, ám a legfontosabb mégis minden pillanatban az önreflexió, mindannak tudatosítása, ami benned van.

A gyakorlatokat otthon is végezheted majd egyedül és/ vagy kisbabával a szülés utáni 6. héttől. Ehhez kézhez kapsz egy vázlatot.

Minden alkalommal visszatérő mozdulatok várnak, ezért, ha el is terelődik a figyelmed, akkor is könnyen veszed fel újra a fonalat. A rendszeres ismetlêssel egyre jobban érzékelheted a változást, erősödést az adott területen. Elmélyül a tested ismerete, önmagadról való tudásod és tudatosságod, valamint a kisbabáddal való együttműködés képessége.

Tudd, hogy bármikor megállhatsz, magad vagy a babád miatt, hisz a célunk a természetes , mindenki igényeit maximálisan figyelembe vevő együttlét.

A helyszínen csoportban együtt megtanuljuk az ászanák helyes kivitelezését.

Igény és kapacítás szerint babafelügyelettel, a foglalkozás előtt vagy után konzultációs lehetőséggel, óra végi relaxációval támogatom a gyakorlásod.

Egyedül sokszor nehéz hozzáfogni, vegigcsinálni - ezért vagyunk együtt!

Megbeszélni egymással, meghallgatni és meghallgatva lenni, megkönnyebbülni, ötleteket, tippeket adni- kapni, tapasztalatot , receptet cserélni. :)

A bekapcsolódás folyamatos

Időpont: Keddenként délelőtt 10 órától, 90 perc

Kérlek, érkezz 5- 10 perccel kezdés előtt!

Hozzájárulás: 1500 Ft, bérlet: 5 alk. 6800 Ft

Helyszín: KÖR-TÉR Bp, XI. Bartók Béla út 60., 2/2, csengő: 7 kulcs

Bejelentkezés: Molnár Gabi 06 30 248 8218

Várunk szeretettel!