Rajz,kép és szimbólum értelmezés

Rajz, kép és szimbólum értelmező alaptanfolyam

A tanfolyamon alapfokú ismereteket szerezhetünk arról, hogy mit is üzenhet nekünk egy-egy rajz, kép, az írás, esetleg szimbólum.

Tudatos részünk - akaratlanul is - megóv minket attól, hogy a kelleténél többet áruljunk el magunkról a világnak.

Mégis, ha változást, a fejlődés megindulását szeretnénk, jól jön némi segítség ahhoz, hogy a tudatközeli, esetleg a személyes tudattalan szintjeiről információt szerezzünk.

Mivel az ember könnyen félrevezetheti magát, a jobb rálátás érdekében jól jöhet, ha képesek vagyunk olvasni a rajzokból, képekből, az írásból és a felbukkanó szimbólumokból.

A nap folyamán könnyen elsajátítható és jól használható módszerrel ismerkedhetünk meg, amely mind magunk, mind a mellettünk élők (segítőként a hozzánk fordulók) jobb megértését segítheti elő.

A módszer négyféle rajzos tesztet, az írás alapértelmezését, képek - szimbólumok vizsgálatát és egy vezetett meditációs gyakorlatot foglal magában.

A tanfolyamot vezeti: Kovács Attila asztrológus, életviteli tanácsadó, támaszadó terapeuta 1995 óta foglalkozik alternatív önismereti és gyógyító technikákkal, 2001 óta pedig asztrológiával.

Többet róla a névre kattintva olvashatsz: Kovács Attila

A tanfolyam helye: Bp. XI. Bartók Béla út 60. 2. em. 2. ajtó kapucsengő: 7kulcs

A tanfolyam ideje: 2018 április 29. 10 - 18 óráig

A tanfolyam díja: 12.000.-

Bővebb információ és bejelentkezés:

pszichospiritualis@gmail.com

+36 30 597 9109