Holistic Pulsing - Gyengéd Ringatás

Ajánlom szeretettel ezt a könnyed, lágy érintésekkel, egész testet átmozgató kezelést, ami testet-lelket ellazítja és élettel, örömmel tölti. 1O éve találkoztam ezzel a módszerrel, amikor kerestem valami olyan érintéses kezelést, ami nem erőből történő masszazs, hanem inkább érintés, kapcsolódás a testen keresztül azoknak, akiknek szavakkal nem könnyű kapcsolódni. Tökéletes választásnak bizonyult. 


Amikor ringatok, akkor nem akarok semmit, csak átadni magam annak, ami érkezik belülről és együtt mozdulni az áramlatokkal, a test hívásaival, amik pont ott és pont annyi ideig tartanak, amíg az szükséges. Nincs diagnózis, nincs szándékolt blokkoldás kívülről. Csakis a belső intelligenciára hagyatkozunk, ami oldódást hoz. 


Érdemes kipróbálnod, ha ezek valamelyike vagy több is igaz rád: 

  • - fizikai-, lelki fáradtságot, kimerültséget érzel >> szeretnél töltődni, új energiákat ébreszteni magadban.
  • - sok stressz van a mindennapjaidban >> mély ellazulást, nyugalmat szeretnél átélni, ahol elengedheted a gondjaidat.
  • - gondot okoz a pörgésből lelassítani >> belső békét, nyugalmat tapasztalnál
  • - van egy elakadt, visszatérő élethelyzet (lehet kapcsolati, anyagi vagy egészségi) >> szeretnél változást, új meglátásokat
  • - szívesen tapasztalsz valami mást, újat ( hisz nálunk még nem egy elterjedt, ismert kezelés ) >> gazdagodhatsz egy tapasztalással a kapcsolódás terén


Miként hat az életünkre:
Testi szinten a keringésre, belső szervekre jótékony hatással van, mivel ellazulnak az izmok, feszültségek oldódnak, így minden szerv és sejt friss levegővel telítődik, ezáltal a nyirokrendszert tisztítja, immunrendszert erősíti.
Lelki szinten visszavisz az anyaméhben való ringatózás élményébe, ami egy mély biztonság élményrt erősít fel bennünk. Megnyugszunk és szeretettel töltődünk.
Szellemi szinten a gondolatok lecsendesedését hozza és sok esetben tapasztalunk felismeréseket, üzeneteket, amik tovább segítenek vagy új utakat nyitnak az életünk könnyedebb folytatásához.


A Ringatás menete:
Minden alkalommal - ha szeretnéd - egy rövid, összehangolódó beszélgetéssel kezdünk. Az elmondottak felé figyelemmel és empátiával fordulok. Majd a ringatás egy masszázságyon , kényelmes ruhában ( amit érdemes váltóként hoznod) történik, A kezelés kb. 5O perc-1 óra és utána lassan visszatérhetsz egy levezető, megosztó beszélgetéssel és utadra engedlek. remélhetőleg könnyebben, mint ahogy érkeztél. :) 1 alkalommal 2 óra szeretetteli figyelmet adsz magadnak..


Amit még FONTOS tudni:
A ringató kezelés nem minősül terápiának, én magam sem vagyok terapeuta, "csak" Ringató - de az nagyszerű. :) 1 alkalom ellazulásra, mély relaxációra alkalmas, míg a rendszeres ringatások olyan pozitív változásokat hoznak az életbe, amiket többen tapasztalunk Ringatók és Ringatottak, így hiszünk benne, hogy ezen változások és a ringatások között összefüggés van.
A rendszeres látogatásokhoz kedvezményes bérletet is tudsz vásárolni.


Ha bizonytalan vagy és bármi kérdésed van, mielőtt dönteni tudnál a kipróbáás mellett, bővebb információért hívj bátran, meghallgatlak, mesélek.....

Bende Rita 06 70 637 0520
üzenetet is írhatsz: benderita.emk@gmail.com

KörTér | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!