Talpmasszázs
Reiki kezeléssel

A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Segítségével mozgósítani tudjuk a szervezet öngyógyító erőit. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Megkönnyíthetjük légzőrendszerünk munkáját. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget. Korhatár nélkül alkalmazható. A talpmasszázs több évezredes múltra tekint vissza. Az egészségmegőrzés ősi módjaként alkalmazták ősidők óta. Nyomai több kultúrában fellelhetők. Dr. Fidgerald arról számol be könyvében, hogy már az indiánok is alkalmazták. Az egyik legrégebbi lelet az ősi Egyiptomból származik. Talpainkon léteznek olyan zónák és reflexpontok, melyek egész testünket 'tükrözik'. Ezeknek a reflexpontoknak a serkentése üzeneteket küld a velük kapcsolatban lévő testrészekhez. Segít a feszültség elengedésében, javítja a keringést, segíti az oxigén és táplálék szállítását a sejtekhez és támogatja a testben zajló kiegyensúlyozó folyamatokat.

Mire jó a talpmasszázs:

1, Az egyensúly helyreállítása és a szervezet saját gyógyító erőinek támogatása.

2, A reflexzónák rendszerével a teljes emberi test tükröződik a talpon. A reflexpontokra gyakorolt nyomás felszabadítja a testben végigfutó életenergiát.

3, Serkenti a vér- és nyirokkeringést, az utóbbin keresztül erősíti az immunrendszert.

4, Elősegíti a salakanyagok kiválasztását, a szervezetből való eltávolítását.

5, Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését.

6, Fájdalomcsillapító hatása van.

7, Oldja a szervezetben eltárolt érzelmi blokkokat.

8, A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több mint 70000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük.

REIKI:

A Reiki felfrissíti az ember életerejét, egyensúlyba hozza a test energiáit,segít mindenféle gyógyulásban, enyhíti a fájdalmat, valamint az egyéb heveny tüneteket. A spirituális fejlődésre ugyancsak pozitív hatást gyakorol. A kezelések után az ember úgy érezheti, jobban érti a világ dolgait, és fontos felismerésekhez juthat el élete aktuális nehézségeivel kapcsolatban. A reiki abban is segít, hogy életünkben végrehajtjuk a szükséges változtatásokat, meghozzuk a megfelelő döntéseket - ha épp ezt akarjuk elérni, vagy erre van szükségünk.Pótlódik a mindennapi életben elhasznált energia - ha kimerültnek érzed magad, az ebből fakadó fizikai, érzelmi vagy tudati kiegyensúlyozatlanság helyrehozható. A Reiki egyensúlyba hozza a test energiáit, és segít az ellazulásban, csökkentve ezáltal a stresszhatást. Egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a stresszhelyzetekre megfelelő reakciókat tanúsítsunk. Nemcsak a tüneteket, hanem azok kiváltó okait is segít  gyógyítani. A reiki segít tudatosítani a belső folyamatokat, az érzelmieket és a tudatiakat egyaránt. A reiki-kezelés során a tudat, a gondolkodás folyamata is ellazul.

További infó és bejelentkezés egyéni kezelésre:

Tel: 06/20/625-5345

E-mail: angelaantal@gmail.com


Ár: Talpmasszázs-Reikivel: 30 perc/ 3 000 Ft

                                              60 perc/ 5 000 Ft

SZERETETTEL VÁRLAK!