Válás és újjászületés csoport

VÁLÁS ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS

Napjainkban egyre gyakrabban bomlanak fel a házasságok, mennek tönkre kapcsolatok. Ez egy új jelenség, melyre még sokan nem vagyunk igazán felkészülve. Mit is kezdjünk akkor, ha az öröknek hitt házasság ködbe vész? Ha a boldognak hitt párkapcsolat tönkre megy?
A Válás és újjászületés csoport arra ad teret, hogy picit megállva, másokon keresztül magunkba nézve, feldolgozzuk a minket ért veszteségeket, fájdalmakat. Ezek után nyitott szemmel és szívvel várjunk a ránk váró, következő lehetőségekre.

Jelenleg miben vagy?

 • Nem tudod hirtelen mibe is kerültél és merre tovább? Minden átalakulóban van körülötted?
 • Jó lenne a benned lévő fájdalmat kibeszélni, megosztani másokkal is?
 • A környezetedet viszont már nem akarod magaddal terhelni, mert így is túl sok vagy?
 • Még mindig és mindig egy helyben jársz és már magadat is unod?
 • Düh, fájdalom, kétségbe esés van benned?
 • Jó lenne, ha benned lévő érzelmeket mások is megértenék és elfogadnák?
 • Jó lenne visszaszerezni az önbecsülésedet, önszereteted?
 • Szeretnél már új kapcsolatot, de úgy érzed, még nem tudsz megbízni másokban?
 • Még mindig a régi kapcsolatodat siratod?


​A Válás és újjászületés csoportban Singer Magdolna által összeállított gyakorlatokon megyünk keresztül. Kibeszélheted magad, kiadhatod az érzelmeidet. Ugyanakkor hasonló "sorstársakkal" vagy jelen, akik saját történetükkel segítenek magadra is rálátni. Mivel hasonló problémákkal küszködökkel vagy együtt, ennek van egy különös, erősítő és töltő hatása. Ugyanakkor a jó kedv és lazulás is garantált!

​A csoport hatása az eddigiek alapján:

 • Nyugodtabbá válsz
 • Csökken, vagy elmúlik a harag miatti bűntudatod
 • Önbizalmad megerősödik
 • Nyitottabbá válsz egy új kapcsolatra

Egy résztvevő saját beszámolója a csoport elvégzése után több mint 1 évvel:

"Életem legmélyebb pontján érkeztem a VÚ csoportba. Őszintén? Egyetlen porcikám sem kívánta, hogy egyáltalán felkeljek az ágyamból, sem a testem sem a lelkem sem az elmém nem akart megosztani senkivel semmit. Pláne nem idegenekkel! Mégis elindultam és nekivágtam a gyógyulás útjának. Elképesztő szeretettel és feltétel nélküli elfogadással találkoztam. Hétvégéről hétvégére emeltük, ringattuk és szerettük meg egymást és találtunk vissza ismét önmagunkhoz. Visszakaptam a kapaszkodóimat és képessé váltam arra, hogy "felálljak, leporoljam magam, megigazítsam a koronát a fejemen és tovább menjek". A mi kis csoportunk a mai napig tartja a kapcsolatot, egymás segítségére vagyunk az élet egészen más területein. Hálás vagyok érte!" Zita

GYAKORLATI TUDNIVALÓK

​Csoport kis létszámú: 4-8 fővel tartjuk meg.
4, teljes vasárnapi napot vesz igénybe: november 12.,19., december 3.,17.
Időtartama: reggel 9:30-tól este 17:00-ig.
Részvételi díj: 15.000 Ft/fő/nap (teljes összeg 2, illetve 3 részletben kerül beszedésre, legkésőbb a második alkalom végére)

Helyszín: Budapest 1114, Móricz Zsigmond körtér -
Bartók Béla út 60. 2/2 7kulcs

Csoportvezető: Molnár Ildikó

A csoportba való részvétel előtt, mindenkivel külön-külön egy körülbelül 1 órás beszélgetést tervezek. Az alábbi linken szereplő űrlap kitöltése után, a megadott e-mail címeden keresni foglak, hogy egyeztessük a találkozónk idejét, helyét és módját.

https://tinyurl.hu/k4K1/


A beszélgetés történhet személyesen, de akár Skype-on is. Amennyiben úgy döntünk közösen, hogy részt veszel a csoportban, az előleg, azaz 20.000 Ft befizetésével jelzed felém az elköteleződéseket. Ez az összeg a részvételi díjba beszámít. Amennyiben még sem jössz, nem kérem el ezt az összeget.Molnár Ildikó

Válás és újjászületés csoportvezető,
integrál tanácsadó

https://valasfeldolgozas.hu/
(+36)30-252-1562